Händerna upp i luften. Vi ska bli fulla, livet är meningslöst. Vem bryr sig?

Har inte bloggat, har inte haft ork, tid eller lust.
Har haft mens vilket betyder konstant värk och smärta i en vecka. Sen jag slutade med P-ringar så har min mensvärk kommit tillbaka, efter fyra år. Jag typ älskar mitt liv just nu. Måste gå till UM och fixa nått nytt skit att stoppa i kroppen för att inte bli på smällen. När fan ska P-piller för män slå igenom? Jag väntar fortfarande.

 

 

Helgen har spenderats hos min man, med hans mamma. Tror jag umgås mer med hans mor än honom själv. Vi har åkt runt hela jävla stan och plockat på oss saker från okända människor som dom vill bli av med som vi vill ha. Jag är en sopsäck kläder, två par skor, en klädhängare, en klädstång, två ljusstakar, massa VHSfilmer, böcker och en herre massa jävla galgar rikare. Sen glömde jag väl lite. Jo visst ja, har köpt mig en halloweenoutfit också!
På tal om det, vad ska ni göra på halloween? Själv planerar jag ex antal utklädda hyss runt om stan, de flesta lär innehålla alkohol. Syster min skulle försöka dra ihop något, mor min planerar spektakel och sen var det Emil, kära lilla Emil. Jag hoppas du känner av piken nu Emil. Visst ja, sen var det skolan som ingen vet vad det blir av med det.

Det blir alltså fyra olika outfits. Jag har tre klara i huvudet, och nästan klara i garderoben. Nu är det bara den fjärde kvar. Vet vad jag vill ha men det får vänta tills nästa år. Äsch, plockar något ur min oändliga maskeradgarderob! Men behöver fortfarande en korg, fakeblod och den där jävla klänningen jag vill köpa från en brud på fb som aldrig svarar. Hatar människor.

 

Nu ska jag ta en knäckemacka och hata lite mer, fast er ska jag älska, puss!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s