Kommer lägga bloggen på is.

Hej kära och trofasta läsare.

Det är med sorg i hjärtat jag kommer vara tvungen att säga detta, det svider, det gör ont.
Anledningen till att jag inte har bloggat, att jag har haft uppehåll, att min uppdatering vart totalkass, är för att jag inte mår bra.
Jag är stressad som satan, jag märker det inte själv men jag är det. Jag har inte tid med mig själv längre, jag prioriterar andras mående före mitt eget. Jag mår inte bra av detta.

Idag hade jag en sådan kallad panikångest attack, jag kunde inte andas, min puls steg snabbare än en penis gör vid anblick av en naken kvinna och mitt huvud började snurra. Jag började hyperventilera så mycket att jag började gråta. Detta hände i skolan, utan någon direkt anledning, det bara kom.
Fortsätter jag att inte prioritera mig själv kommer jag stressa sönder mig själv och gå in i väggen.

Jag har inte hunnit bli mer än 18 år gammal, jag lider redan av för högt blodtryck och är på väg att gå in i väggen. Jag klarar inte det än.

Så det brister i mitt hjärta att säga att bloggen får hamna på is. Men jag orkar inte ha mer ångest över den. För varje dag det går som jag inte uppdaterar känns det som att jag sviker er. Jag känner mig som en hemsk människa varje gång jag inte gett er något att läsa.
En blogg ska vara något som gynnar mig, inte ett måste för att gynna någon annan.

Men jag lovar er, så fort jag kommer på fötter igen, så ska jag ge er all snusk jag kan, ni ska få det bästa av mig, because, you haven’t seen nothing yet.

Ni som inte har mig på Facebook men fortfarande vill veta när jag kommer uppdatera igen. Det finns en liten knapp någonstans på bloggen som heter follow tryck på den och anmäl er så får ni ett mail så fort jag har uppdaterat.

Jag hoppas verkligen att ni kommer tillbaka så fort jag tar tag i bloggen igen, för jag älskar fan mina läsare, ni är helt jävla underbara! Ta åt er för jag menar det verkligen.

Vi hörs om ett tag, gör inget jag inte skulle göra under tiden!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s