Björnar behöver inte gummi.

Safe sex, någonsin hört det uttrycket? Klart du har.
Men vad är det där säkra sexet alla snackar om, ska man ha hjälm och knäskydd på sig eller?
Meningen med det hela är att man ska skydda sig mot graviditet och könssjukdomar vid samlag.

Problemet med det hela är att det bara finns en sak som skyddar mot allt ihop, kondom. Men hur pinsamt är det inte att bara dra upp en liten sovsäck i plast för snoppen mitt i allt när man är kåt som ett as? Kanske lite grann, men inte fan ska det behöva va akward att skydda sig. Gör det till en del av akten, hjälps åt att ta på den, make it a sexy thing!

Jag vet att jag har vart jättedålig på det där med att använda kondom, men hur många gånger har inte jag suttit där skitskraj och trott att jag dragit på mig nån trevlig sjukdom eller fått nått oönskat litet liv i magen som jag absolut inte vaken har tid, ork, mognad eller ekonomi för att klara av. På tal om det ska jag till UM och testa mig för allt och inget snart. Ska även dra med mig några som är lika dåliga som mig på det där.
Fast jag har blivit bättre på det där med gummi, dock sprack den sist märkte vi halvvägs in i att slutföra det hela och vi hade bara en, så ja shit happens och jag ångrar det nu…

Men det där med att kondomer spricker kan hända. Det finns massor av storlekar och utföranden på kondomer, det är därför man alltid ska ha flera sorter till hands så inte killen har för liten/stor.
Sen för att se till att gummit är användbart enda fram tills bästföredatumet så ska man tänka på förvaring av dom. Kondomer mår bäst när dom får ligga svalt och mörkt. Att ha dom i plånboken eller någon ficka nära kroppen är ingen bra idé då det är tajt och gärna blir lite varmt.

Man bör alltid använda kondom när man har sex med någon ny eller om man inte vet till 100 att båda är rena, även om någon av er använder ett annat preventivmedel. Att bli på smällen är inte det enda som kan hända liksom.

Så var kan man få tag på det där ökända gummit? Jo antingen går man till UM (ungdomsmottagningen), till sin skolsyster eller köper på ICA, konsum eller i selecta automaten vid tunnelbanan! Så lätt är det, hos UM får man dom till och med gratis.

Fred ut and fuck safe.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s