Why can’t just everything be easy?

Hur mycket man än försöker så förstår ni verkligen inte? Måste man säga det mest uppenbara till er för att ni ska förstå? Tydligen måste man det för ni män hajar ju verkligen ingenting.

Hur svårt kan det vara för er att förstå om en person gillar er, har känslor för er, vill knulla skiten ur er, eller vad fan det nu kan va. ALLA i eran omgivning kan märka det, medans ni inte ens har den blekaste om det. Varför? Hur kan ni vara så förbaskat blinda så ni missar detta?

Är ni så pass immuna mot känslor så ni inte ens märker av dom? Hur många uppenbara pikar ska man behöva ge er för att ni ska förstå att man vill nått. Jag skulle kunna slänga upp hur många konkreta exempel på män som verkligen inte fattat detta. Men jag tror nog att många av er kan känna igen sig själva.

Så guys här får ni er lite som ni kan lära er av, och ta vara på det nu också!

Tips från Flashback:

1 Söker ögonkontakt
2 Pratar extra mycket med dig, frågar gärna dig saker
3 ler en hel del när hon pratar med dig
4 Har lätt att skratta, skrattar åt kommenterar som inte ens är roliga.

Om hon är nervös? :
5 pillar på håret, ansiktet
6 gnuggar handen mot knäna, pillar på sin väska etc.
7 tittar neråt efter ögonkontakt med dig(hade hon varit ointresserad hade hon tittat bort, och inte neråt)

8 Kommer ofta i kontakt med dig som av dig kan uppfattas slumpmässigt. Umgås jag med någon jag känner, kanske hon närmar sig och börjar prata med personen jag känner, varpå hon får en anledning att komma nära mig.

9 Söker kroppskontakt, och får det gärna att verka som en slump att ni berör varandra. Tex. om ni går tillsammans, kanske hon kommer emot dig mot axelen, står väldigt nära dig och berör dig medan ni kanske kollar på kläder i en klädbutik

10 Hon frågar om du vill hänga på, eller gör och säger saker, som innebär att ni kommer vara tillsammans. Hon kanske säger, om du vill hålla henne sällskap och käka, men också mindre sublima saker

Hur vet man om tjejen bara gillar dig som kompis, för gör hon det, så kommer hon le och skratta, som en kompis… Jag tror nog det viktigaste att kolla efter här, är om hon frågar dig mycket, startar många konversationer med dig. Men det kan fortfarande vara svårt att vara 100% säker. Kolla hur hon pratar med sina andra kompisar, och se om du kan se om hon verkar mer intresserad när hon snackar med dig. Kolla också om hon blir extra glad när du börjar snacka med henne. Ja du kan nog vara 100% säker på att hon gillar dig, om hon lyser upp och blir väldigt glad när du visar intresse för henne, tex genom att fråga henne saker, eller kanske till och med om hon vill hänga på dig när ni gör något.

Kontentan är iallafall att tjejer gör väldigt sublima saker, som många killar har svårt att uppmärksama. Detta är tjejens sätt att vissa intresse, för det är ju inte ofta de rent av frågar om ni ska göra något, utan hon väntar ju på att killen ska fatta. 

Fred ut bitches!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s